modne kombinacije

Političari i njihove supruge: I dok su neki vjerni eleganciji, drugi su vrlo ležerni, no svi paze na modnu usklađenost

30.05.2021 u 23:21

Bionic
Reading

Na današnjim lokalnim izborima političari su stigli na glasačka mjesta u pratnji supruga koje su se u centru pažnje našle zahvaljujući svojim modnim kombinacijama. I dok su se neke, poput Ive Mertić, odlučile za ležernost, druge su igrale na kartu vječne elegancije

Na glasanje na lokalnim izborima političari su danas stigli u pratnji svojih 'boljih polovica' - dame su pomno i pažljivo odabrale stajlinge, a bračni parovi bili su vješto modno usklađeni.

U zagrebačkim Gračanima na glasačko mjesto stigao je Miroslav Škoro, a s njim u društvu bila je supruga Kim Ann Luzaich. Oboje neupadljivo elegantni, igrali su na sigurnu kartu prigušenih boja i klasičnih krojeva. Tako se uz Škorino tamno odijelo i bijelu košulju odlično slagao kostim njegove supruge Kim Ann, koja je modnu kombinaciju suknje i sakoa nadopunila bisernom ogrlicom i manjom ručnom torbom.

Za razliku od Miroslava i Kim, Tomislav Tomašević i supruga Iva Mertić odvažili su se na nešto ležerniju kombinaciju. Na glasanje na zagrebačkoj Trešnjevci, u blizini njihovog doma, bračni par Tomašević stigao je pješke, držeći se za ruke, a poveli su i psa te su spremno pozirali zagrljeni. Sportski sako i hlače Tomašević je kombinirao s običnom, baznom bijelom majicom, a njegova supruga ovog puta privukla je pažnju u midi traper suknji i tamnoj majici te upečatljivim crvenim tenisicama.

  • +9
Političari i njihove supruge na glasanju Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

I u Splitu, u kojem se posebno njeguje stroga elegancija, svi pogledi bili su upereni ka lijepim i dotjeranim damama. Ivica Puljak stigao je tako na glasanje u društvu supruge Marijane, a oboje su se istaknuli klasičnom elegantnom kombinacijom. Ivica u plavom odijelu, a Marijana u crnoj kombinaciji koju je spretno razigrala upečatljivim crvenim sakoom te crno-bijelim sandalama na petu.

Anita Mihanović, supruga Vice Mihanovića, crnim trendi kombinezonom s naglašenim ramenima apsolutno je oduševila, a njezin suprug notu ležernosti dodao je tenisicama i raskopčanim sakoom.