držeći se za ruke

Tomašević sa suprugom stigao u stožer: Samozatajna Iva pažnju privlači platnenom torbom i vrlo jednostavnom modnom kombinacijom

30.05.2021 u 20:59

Bionic
Reading

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević u Muzej suvremene umjetnosti stigao je sa suprugom Ivom Mertić. Samozatajna i ekološki osviještena Iva pažnju je privukla jednostavnom modnom kombinacijom i platnenom torbom u skladu sa zelenom politikom platforme Možemo!

Držeći se sa suprugom Ivom Mertić za ruke, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević stigao je u Muzej suvremene umjetnosti, u kojem su u društvu kolega iz političke platforme Možemo! čekali objavu rezultata prvih izlaznih anketa.

I dok je Tomislav Tomašević za dolazak u izborni stožer odabrao nešto ležernije odijelo, njegova supruga pažnju i simpatije privukla je iznenađujuće jednostavnom modnom kombinacijom. Bijele i trenutno vrlo trendi culotte hlače kombinirala je s jednostavnom oversized crnom majicom, a vodeći se prvenstveno udobnošću, obula je neupadljive crne tenisice. No najviše pažnje privukla je torbicom. Naime ekološki osviještena Iva Mertić nosila je običnu platnenu torbu, što je posve u skladu sa zelenom politikom kakvu zastupa platforma Možemo!. Samozatajna instruktorica joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike ove izborne večeri igrala je na jednostavnost i ležernu eleganciju. No, logo na njezinoj torbi otkrio je kako se radi o platnenoj torbi stranke NLO (Nezavisna lista Osejava), aktivista iz Makarske koji su sada po prvi put ušli u gradsko vijeće te bez njih nitko ne može oformiti većinu.

Iva Mertić i Tomislav Tomašević Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Tomislav i Iva nedavno su proslavili pet godina braka, a u intervjuu za Gloriju on je otkrio da je upoznao suprugu početkom rujna 2008. u Zagrebu preko zajedničkih prijatelja i oni su im kasnije postali vjenčani kumovi. Skladan par svaki slobodni trenutak provodi zajedno, najčešće uz serije na Netflixu i HBO-u. No Tomislav se sa suprugom ipak razilazi u jednoj stvari. Naime ona je vegetarijanka, a on jede meso, no trudi se da to ipak ne bude više od dvaput tjedno.