trendi komad

Kraljica modnih kombinacija: Kate Middleton nosi Zarin blejzer koji se prodaje po cijeni od 400 kuna

24.05.2021 u 21:18

Bionic
Reading

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, pridružila se suprugu, princu Williamu u obavljanju kraljevskih dužnosti, a tom prigodom pokazala je još jedan odličan stjaling. Kate je ovoga puta zablistala u kraljevsko plavoj boji, a mnogima je za oko zapeo Zarin sako

Kada se radi o elegantnim modnim stajlinzima i odličnim kombinacijama luksuznih komada s odjevnim predmetima iz popularnih high street dućana, vojvotkinja od Cambridgea prava je stručnjakinja. Pridruživši se suprugu princu Williamu u Sjevernom Lanarkshireu, na drugoj etapi njegove škotske kraljevske turneje, Kate je svu pažnju privukla svojom još jednom odličnom modnom kombinacijom.

Tijekom turneje, koja je započela tijekom vikenda, William je održao u vrlo osoban govor u kojem Škotsku opisao kao 'zemlju koja ima posebno mjesto u njegovom srcu', priznao je kako za Škotsku vežu neke najsretnije, ali u neke najtužnije uspomene. U Balmoralu je 1997. godine saznao za smrt svoje majke Diane, a u St. Andrewsu je upoznao i zaljubio se u Kate Middleton.

William i Kate u Škotskoj će boraviti sve do četvrtka, a 39-godišna vojvotkinja izgledala je vrlo elegantno u kraljevsko plavoj plisiranoj suknji i odgovarajućem oversized blejzeru. Kate, koja vrlo vješto reciklira modne komade i nosi ih više puta u javnosti ovoga puta jedan od svojih omiljenih Zarinih blejzera s dvorednim kopčanjem uparila je sa suknjom brenda Hope.

Zarin blejzer, vrlo nosiv u različitim modnim kombinacijama, dizajnom podsjeća na znatno skuplje Balmainove blezjere s dvorednim kopčanjem, a ovaj model prodaje se po cijeni od 400 kuna. Plavu kombinaciju razbila je smeđim klasičnim salonkama te Metier clutch torbicom. Nakit je ovoga puta bio vrlo diskretan te je nosila Hamilton & Inches naušnice.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia