NAGRADNJAČA

Poklanjamo ulaznice za film 'Oblaci nad Sils Marijom'

29.10.2014 u 09:40

Bionic
Reading

Dobitnica Oscara Juliette Binoche, Kristen Stewart u izdanju u kakvom je još nismo imali prilike vidjeti, problematična Chloe Grace Moretz i modna marka Chanel u hvaljenom i nagrađivanom filmu 'Oblaci nad Sils Marijom'.

Dobitnica prestižne filmske nagrade Oscar Juliette Binoche ('Engleski pacijent', 'Čokolada'), zvijezda 'Sumrak sage' Kristen Stewart i mlada holivudska glumica u usponu Chloe Grace Moretz ('Kick Ass', 'Pravednik') zvijezde su novog filma redatelja Oliviera Assayasa – 'Oblaci nad Sils Marijom'. Ovaj hvaljeni i nagrađivani film premijerno je u hrvatskim kinima prikazan u sklopu nedavno završene MAXtv Filmomanije 8, a od ovoga četvrtka, 23. listopada publika će ga moći pogledati u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu.

Na vrhuncu svoje međunarodne karijere, Maria Enders (Binoche) dobiva poziv za nastup u kazališnoj predstavi zbog koje je i postala poznata prije dvadeset godina. Međutim, Maria je tada igrala ulogu Sigrid, privlačne mlade djevojke koja razoruža i u konačnici dovede do samoubojstva stariju Helenu. Upravo za lik Helene, Maria sada dobiva poziv. Ona većinu svog vremena provodi sa svojom osobnom asistenticom Valentine (Stewart) koja je postala njezina jedina prijateljica. A kada Jo-Ann (Moretz), mlada holivudska starleta sklona skandalima dobije ulogu Sigrid, Maria je primorana suočiti se s rivalkom (i vlastitom mladošću)...

Glumica Juliette Binoche sama je predložila ideju za film redatelju/scenaristu Olivieru Assayasu. Zanimljiva je činjenica da je poznata modna marka Chanel ustupila svoju odjeću, nakit, modne dodatke i šminku svima trima glumicama u filmu, a redatelj Assayas toliko je želio u filmu mladu Kristen Stewart da je pričekao dok se njezin raspored snimanja drugih projekata oslobodi kako bi mogla snimiti 'Oblake nad Sils Marijom'.

Tportal.hr i Continental film su za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice za Cineplexx kina u Zagrebu (Centar Kaptol) i Splitu (City Center one).

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 29. listopada.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Lea Merčep
Viktorija Ivandić
Asja Tonc
Mirjana Bosančić
Sanja Barić