ZVIJEZDA U USPONU

Pokćerka Kamale Harris ne prestaje nizati uspjehe: Modni svijet ponovno je uspjela oduševiti

22.02.2021 u 10:01

Bionic
Reading

Nakon svečane inuguracije u Washingtonu, 22- godišnja pokćerka američke potpredsjednice Kamale Harris ne prestaje nizati uspjehe u modnom svijetu. Na novom izdanju njujorškog Tjedna mode imala je priliku nositi reviju za brend Proenza Schouler, a sada je osvanula na naslovnici modnog magazina

Netom nakon povijesne inuguracije 22- godišnja Ella Emhoff potpisala je unosan modni ugovor sa svjetskom modeling agencijom IMG Models, a nakon nošenja revije za brend Proenza Schouler osvanula je naslovnici novoga izdanja magazina Dust.

Na naslovnici kojom se pohvalila na Instagramu nosila je javku koju je sama dizajnirala, a u pratećem editorijalu osvanula je u komadima s potpisom brendova Balenciaga, Prada i Miu Miu. U efektnom kaputu s potpisom brenda Miu Miu osvanula je u siječnju na inauguraciji postavši jedna od glavnih zvijezda svečanog događanja u Washingtonu.

U intervjuu za magazin Dust, pokćerka američke potpredsjednice izjavila je kako obožava kombinirati nove i vintage odjevne komade te kako veliku ljubav gaji prema pletivu, tartan uzorku i klasičnom vezu i svojim stilom odijevanja trudi se ostati vjerna sebi.

Sudeći po njezinom Instagram profilu, Emhoff iskazuje jasan afinitet prema odjeći i modi općenito. Trenutno je apsolventica na uglednoj njujorškoj školi dizajna Parsons te studira likovnu umjetnost s fokusom na tekstilu.

U novom izdanju magazin Dust, Emhoff je također progovorila o svojoj ljubavi prema pletenju te kako se uvijek trudi uključiti ju u svoj dizajn.

'Pletenje je za mene gotov sebičan čin;katarzično iskustvo;moja terapija', izjavila je.

Prema napisima američkog Page Sixa, Emhoff je nedavno predstavila vlastitu modnu kolekciju pletiva koja se u svega nekoliko dana uspjela u potpunosti rasprodati.

Ella Emhoff Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia