ELLA EMHOFF

Nakon što je oduševila javnost na inauguraciji: Pokćerka Kamale Harris potpisala modni ugovor

29.01.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Druga kćer Amerike od svečane inauguracije u Washingtonu ima sasvim novu ulogu. Ella Emhoff, 21- godišnja pokćerka potpredsjednice Kamale Harris, potpisala je unosan ugovor s poznatom modeling agencijom IMG Models

Osim Elle Emhoff, vodstvo agencije IMG Models u svoje redove primilo je i Amandu Gorman, 22- godišnju pjesnikinju koja je također uspjela uveličati svečanu inauguraciju u Washingtonu.

Ella Emhoff i Amanda Gorman potpisivanjem modnoga ugovora sa agencijom IMG Models pridružile su se vrhunskim modelima današnjice poput Amerikanki Gigi Hadid i Karlie Kloss.

  • +2
Ella Emhoff Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Više se ne vodimo za spolom i konfekcijskim brojem', prokomentirao je Ivan Bart, predsjednik agenije IMG Models za ugledni The New York Times. Na pitanje zašto su pokćerki američke potpredsjednice ponudili modni ugovor, Bart je izjavio sljedeće: 'Ella komunicira ovaj trenutak u vremenu. Posjeduje drskost i odiše radošću'.

Bart je također dodao da, kada je 22- godišnju Ellu Emhoff na inauguraciji ugledao u kaputu s potpisom talijanskog brenda Miu Miu, pomislio kako odlično komunicira s modom.

Sudeći po njezinom Instagram profilu, Emhoff iskazuje jasan afinitet prema odjeći i modi općenito. Trenutno je apsolventica na uglednoj njujorškoj školi dizajna Parsons te studira likovnu umjetnost s fokusom na tekstilu.

Posljednjih nekoliko godina, prema napisima The New York Timesa, povremeno se upuštala u svijet modelinga.

'Kao netko tko je, poput mnogih mladih djevojaka vani, imao problema sa samopouzdanjem, zastrašujuće je otići u ovaj svijet koji je hiper fokusiran na vas i vaš tjelesni izgled', izjavila je nova uzdanica agencije IMG Models obećavši kako će biti dio te potrebne promjene u modnoj industriji kao netko sa stvarno čudnim tetovažama i funky frizurom.