KRALJICA ULIČNE MODE

Pojavila se u šik pidžami iz H&M-a i sve oduševila

20.10.2016 u 13:12

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon što je svojom stajliš pojavom uveličala pariški Tjedan mode lijepa Jessica Alba vratila se svakodnevnim obavezama, a ovih je dana oduševila stylingom pojavivši se u LAX zračnoj luci u šik pidžami iz ekskluzivne kolekcije Kenzo x H&M

Ovo joj, međutim, nije prvi u nizu outfita iz spomenute kolekcije. Tijekom boravka u Parizu kraljica ulične mode zablistala je u živopisnoj Kenzovoj haljini stvorenoj za švedskog modnog diva.

Da su ušminkane verzije pidžami itekako poželjne i izvan topline doma, do sada je dokazalo mnoštvo slavnih ljepotica, a njima se sada pridružila i Jessica.


Sletjevši u zračnu luku LAX Jessica je sve oduševila pojavom u svilenoj crnoj pidžami s crvenim detaljima i upečatljivim grafičkim printom. Na predstavljanju ekskluzivne Kenzove kolekcije za H&M u identičnoj pidžami pojavila se i njezina filmska kolegica Elizabeth Olsen.

Lizzie looks glamorous at the Kenzo x H&M fashion show

A photo posted by @witchhawkavengers on


Za razliku od Elizabeth Olsen, ovu šik pidžamu Jessica je kombinirala uz predimenzionirani crni baloner s dvorednim kopčanjem, a cjelokupan stajling zaokružila je efektnom Chanelovom torbicom preko ramena vatrenocrvene boje i crnom obućom nalik kultnim sliponsicama brenda Vans.

S gotovo neprimjetnim make-upom i raspuštenom ravnom frizurom, Jessica je ponovno uspjela briljirati, ovaj put u putnom izdanju.