S POTPISOM VERE WANG

Pogledajte vjenčanice Gwen Stefani iz svih kutova: Nosila je dvije haljine koje su imale posebno značenje

06.07.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Gwen Stefani je na svom vjenčanju s Blakeom Sheltonom nosila dvije vjenčanice koje je posebno za nju izradila Vera Wang, dizajnerica koja je za pjevačicu dizajnirala i haljinu u kojoj je 2019. godine na dodjeli nagrada People's Chice Award primila nagradu za modnu ikonu

Prva vjenčanica, koju je Stefani nosila dok je Sheltonu izgovarala 'uzimam', prilagođena je haljina od žoržeta u boji bijelog ljiljana s dubokim izrezom, odsječenim leđima i dugom suknjom od tila.

Svoju plavu kosu Stefani je svezala ispod dugog bijelog vela, na kojem su ručno bila izvezena imena Stefani i Shelton, kao i imena Stefaninih sinova - Kingston James McGregor (15), Zuma Nesta Rock (12) i Apollo Bowie Flynn (7).

Časopis People ranije je od izvora doznao da će njeni sinovi imati značajan udio u svečanosti Stefani i Sheltona, a bili su i dio haljine koju je nosila tijekom svadbenog slavlja.

Par ručno ušivenih ljubavnih ptičica, koje simboliziraju par, isticao se u ručno izrađenom lišću od svile, kristala i šljokica, koje je ušiveno oko struka na mini haljini bez naramenica od talijanskog svilenog krepa i ručno naboranog tila.

U lišću od svile su ušivene i tri bebe ljubavnih ptičica, koje predstavljaju Stefaninu djecu.

U oba slučaja Stefani je na nogama imala bijele kaubojske čizme s visokim potpeticama, luskuznog talijanskog proizvođača ženske obuće Le Silla. Za opušteniji dio večeri Stefani je imala spreman i kraći veo, ukrašen cvjetnim aplikacijama i bijelom mašnom.

'Kad se udajete za Blakea Sheltona, trebate party haljinu', napisala je Stefani na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju haljine za svadbeno slavlje.

Ovo nije prvi puta da Wang stilizira vjenčanicu za 51-godišnju Stefani, a učinila je to 2019. godine kad je pjevačica na nagradama People's Choice Awards proglašena modnom ikonom.

Stefani je nosila bijelu haljinu bez naramenica s velikom crnom mašnom, dugim crnim baršunastim rukavicama, crnim mrežastim čarapama i crnim čizmama do bedara.

Na šlepu haljine izvezene su bile riječi 'Modna ikona', i to gotičkim fontom koji je korišten i na omotu njenog albuma 'Love. Angel. Music. Baby.'.

  • +5
Blake Shelton, Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

'Volim modu i mislim da su jedan od najvećih blagosova cijele stvari upravo svi nevjerojatni, talentirani dizajneri i ljudi koji su me naučili svim stvarima koje znam. Jer, nekad sam mrzila modu, osjećala da je samo za bogate ljude, kupovala u jeftinim dućanima i sama izrađivala odjeću. To sam radila cijeloga života i sad me evo s ovom nagradom', rekla je u svom govoru prilikom pruzimanja nagrade Stefani.