GWEN STEFANI

Plavuša poznata po osebujnom stilu uskočila u haljinu koju je nosila prije 25 godina; evo kako joj danas stoji

16.04.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Oni koji su odrastali u 90-ima sigurno se i danas sjećaju legendarnog hita američkog benda No Doubt 'Don't Speak' koji je bio na vrhu top ljestvica diljem svijeta 1996. godine

U upečatljivom spotu, u prvom je planu bila frontgirl benda Gwen Stefani koja je oduvijek privlačila poglede i zbog svojeg specifičnog stila odijevanja.

Cura iz Kalifornije koja se nije skidala iz kratkih topića i cargo hlača, bila je modni uzor za mnoge tinejdžerice, pa je bilo posve očekivano da će se i sama otisnuti jednoga dana u modne vode kao dizajnerica.

Gwen (51) se i danas može pohvaliti zavidnom figurom, pa se na svojem Instagram profilu prisjetila se ženstvene tamnoplave haljine s bijelim točkicama koju je nosila u spotu za pjesmu 'Don't Speak' snimljenom prije 25 godina koja je odlično pristaje.

  • +3
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

'25 godina od spota 'Don't Speak', napisala je Gwen pored objave koja je oduševila njezine brojne fanove. Pjesma je bila veliki hit te je brzo zasjela na top ljestvicu Billboard Hot 100, a nominirana je i za Grammy.

Pjevačica je najavila i svoj novi, peti po redu solo album 'Let Me Reintroduce Myself'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Inače, Gwen je prošle godine otkazala vjenčanje s country glazbenikom Blakeom Sheltonom zbog koronavirusa, a kako je objavio njezin zaručnik, sudbonosno 'da' mogli bi izgovoriti ovoga ljeta.