BAJKOVITA KREACIJA

Jordansko kraljevsko vjenčanje: Princeza Iman blistala u elegantnoj Diorovoj vjenčanici s raskošnim velom

13.03.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Princeza Iman, kći jordanskog kraljevskog para, kraljice Ranije i kralja Abdullaha II, izgovorila je 'sudbonosno da' u Ammanu, a odabranik njezinoga srca je Džamil Alexander Thermiotis

Lijepa princeza za tu je prigodu nosila elegantnu vjenčanicu s detaljima od čipke, vrlo profinjenu i odmjerenog dizajna koji prati figuru.

Bajkovita kreacija s potpisom Diora, koja je istaknula vitku figuru lijepe 26-godišnjakinje, upotpunjena je raskošnim velom i tijarom.

Haljina kuće Dior s dugim rukavima rađena po mjeri pokazala se punim pogotkom za kći kraljice Ranije koja je, baš kao i njezin stariji brat Husein, studirala na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu.

Princezin make up bio je decentan, a kosu je nosila stiliziranu u blage valove.

Njezin suprug, dvije godine stariji financijaš Džamil Alexander Thermiotis, rođen u Venezueli, a koji radi za Ventura Capital u New Yorku, nosio je elegantno trodijelno crno odijelo.

Princezu Iman do oltara je dopratio stariji brat, prijestolonasljednik Husein.

  • +8
Jordansko kraljevsko vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Husein je na Instagramu uz fotografije ceremonije napisao: 'Zahvalan za sve dragocjene uspomene koje dijelimo i presretan što vas vidim kako danas slavite svoje vjenčanje... Želim vam, dragi Iman i Džamile, život pun blagoslova i sreće.'

'Iman, molim se da ti ovo sljedeće poglavlje u životu donese onoliko radosti, ljubavi i smijeha koliko si ih godinama donosila nama. Čestitamo mladenci!' poručila je kraljica Rania (52) na Instagramu objavivši fotografije s vjenčanja.

  • +26
Kraljevsko vjenčanje princeze Iman bint Abdullah II i Džamila Alexandera Thermiotisa Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

Inače, princeza Iman posudila je svadbeni pojas svoje majke za tradicionalnu zabavu uoči vjenčanja.

Proslava je uslijedila samo tjedan dana nakon što je službeno objavljen datum vjenčanja para.

'Kraljevski hašemitski sud sa zadovoljstvom objavljuje da će se vjenčanje Njezinog Kraljevskog Visočanstva, princeze Iman bint Abdullah II, i gospodina Džamila Alexandera Thermiotisa održati 12. ožujka 2023.', stajalo je na Instagramu 5. ožujka, uz službenu zaručničku fotografiju mladog para.