SVE PRIRODNO

Pogledajte savršeno oblikovane noge Irine Shayk

20.07.2011 u 09:40

Bionic
Reading

Lijepa manekenka Irina Shayk još je jednom pokazala svoju zavidnu figuru, a kako ju održava, otkrili su fotografi koji su je slikali u Central Parku dok je uživala u jutarnjem džogingu

Lijepa Irina jučer je zasjala na premijeri filma 'Friends with Benefits, a već danas bacila se opet na vježbanje i pokazala koja je tajna njezine vitke linije.

Trčeći sunčanim Manhattanom lijepa djevojka Christiana Ronalda izgledala je koncentrirano i predano.

Za razliku od današnjeg sportskog outfita u tajicama i običnoj pamučnoj majici, na sinoćnjoj premijeri bila je glamurozna u kratkoj crnoj haljini i vrtoglavim potpeticama koje su naglasile njezine dugačke noge. No unatoč odličnoj formi Irina kaže da uopće ne drži dijete.

Mislim da možemo jesti što god volimo dok uz to vježbamo kako bismo bili u formi. Nije bitno radi li se o teretani, plivanju, hodanju u parku ili pilatesu', rekla je za StyleBistro.

'Vježbati trebate sa zadovoljstvom jer vas sreća uvijek čini lijepima. Osobno volim ići u teretanu', otkrila je Irina, koja uspješno održava vezu na daljinu s Ronaldom s kojim izlazi od svibnja prošle godine.

Njihova veza počela je samo tjedan dana prije nego je Ronaldo objavio da će postati otac sina kojeg je dobio s neimenovanom djevojkom.