RAZIGRANO I ROMANTIČNO

Pogledajte novu kolekciju Bershke

17.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Nova kolekcija popularnog španjolskog brenda za mlade razigrana je, puna boja, pariškog šika, boho stila, retro mode, prizvuka 50-ih, uglavnom svega za modno osviještene mlade modne znalce

U novoj kampanji koju je snimao fotograf Chris Heads, u ulozi modela našli su se mladi manekeni Hannah Holman, Claudia Guarnieri i River Viiperi.

Novi Bershkin proljetni look pronalazi inspiraciju u pariškom šiku i romantičnim detaljima. Predimenzionirane naočale, šeširi i kratke hlače u eksplozivnim bojama odlično su kombinirani s modnim detaljima poput torbi, marama i šešira.

Hlače visokog struka, traper kombiniran na poseban mladenački način, ali i boho stil za one koji žele izgledati drugačije, odlična su pozornica za igranje s modom.

Plave pruge nose tračak mornarskog stila, maksi haljine i trake boho stila, dok su kombinacije trapera i majica outfit koji možete svakodnevno nositi.

Bershka nije zaboravila ni na muškarce. Dizajneri tog brenda vide ih u vječnom traperu, kariranim košuljama i majicama s printom.

Osim casual varijanti, Bershka za cure nudi odličan izbor odjeće za večernje izlaske. Retro haljine, upadljive crvene tajice, cvjetni uzorci kombinirani s malim torbama i visokim potpeticama izbor su za mlađe, ali i one starije koje vole izgledati svježe i mladenačko.

Kako izgleda nova kolekcija Bershke za proljeće i ljeto 2011, pogledajte u fotogaleriji.