RETRO JE U MODI

Nisu za svakoga: Hlačama s ovim zavodljivim detaljem strelovito raste popularnost

08.07.2021 u 11:52

Bionic
Reading

Nakon mjeseci provedenih u udobnim komadima uslijed pandemije i lockdowna želja za dotjerivanjem uz porast temperature sve je izraženija, a upravo ona glavni je krivac za veliku popularnost odjeće zavodljivih proreza

Pogledom na police trgovina i stajlinge it djevojaka današnjice, sa sigurnošću se može tvrditi da odjevni komadi zavodljivih proreza ovoga ljeta slove kao modni must have, a u prilog ovoj činjenici dovoljno govore friški podaci modne tražilice Lyst.

U posljednjih mjesec dana, kako ističe predstavništvo Lysta, pretraživanja za odjevnim komadima zavodljivih proreza povećala su se za 39 posto.

Najpopularnijim verzijama ovog tipa odjeće koja slavi žensku figuru pokazale su se hlače s izrezima na području zdjelice. Prema Lystovu istraživanju, pretrage modnih kupaca za hlačama s ključnom riječju 'zdjelica' i 'kuk' porasle su za 23 posto, odnosno 19 posto u odnosu na prethodni mjesec.

Proteklog tjedna modni kupci diljem svijeta posebno su zainteresirali modeli ovih zavodljivih hlača s potpisom brenda I.AM.GIA, točnije modeli naziva Carrie i Lucid.

Potrebu modne javnosti za hlačama zavodljivih proreza prepoznali su i brojni high street brendovi, od kojih po pitanju ovog senzualnog trenda prednjači španjolska Bershka.

  • +3
Rastezljive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo
sve osim nogometa