ZA NAJMLAĐE

Pogledajte novu eco friendly kolekciju odjeće za bebe brenda iza kojeg stoji Izabel Kovačić

09.11.2021 u 11:24

Bionic
Reading

Nova kolekcija brenda Lunilou koji je pokrenula Izabel Kovačić, kao stvorena je za ove prohladne dane. Odlikuje je minimalistički dizajn i kvalitetni materijali, a sve u skladu s eco friendly politikom brenda

Najpoznatiji hrvatski eco friendly brend Lunilou, ovu hladnu sezonu započinje toplim i mekanim novim modelima za najmlađe. Riječ je o kolekciji prepunoj divnih komada dizajniranima posebno za novorođenčad.

Poduzetnica Izabel Kovačić već nekoliko godina uspješno vodi najpoznatiji hrvatski dječji brand Lunilou ostajući uvijek vjerna svom stilskom potpisu i eco friendly viziji i misiji. Ideja o odjeći koja je izrađena od 100 posto organskog pamuka te je istovremeno nježna prema osjetljivoj koži i dobra za okoliš, ubrzo je pretvorena u sada već prepoznatljivi brend koji je obožavatelje stekao i izvan granica Hrvatske.

Nova kolekcija osmišljena je posebno za novorođenčad pa se tako u njoj mogu naći bodiji, pidžame i neodoljivi modni dodaci za bebe u nježnim bojama i printevima inspiriranim prirodom.

  • +7
Nova kolekcija brenda Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić

Izabel je i sama mlada mama pa je posebno uživala u stvaranju ove kolekcije.

'S našom novom Lunilou kolekcijom za novorođenčad dobili smo proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe beba ali i koji će zadovoljiti visoke kriterije mladih roditelja. Naši bodiji prilagođeni su bebama kako bi njihovi mali pokreti bili neometani ali isto tako prilagođeni su i roditeljima kako bi oblačenje njihovih najmanjih bilo opušteno i bezbrižno. Organski pamuk koji koristimo nježan je za osjetljivu bebinu kožu i dovoljno prozračan kako ne bi izazvao iritaciju. Kako bi postigli savršeno pristajanje od prvih dana bebinog života, veličine u ovoj kolekciji kreću od broja 50', objasnila je lijepa Izabel, ekonomistica i supruga našeg poznatog nogometaša Matea Kovačića.

Lunilou se zalaže za održivost i očuvanje okoliša i kroz svoje bezvremenske komade koji su certificirani pod Global Organic Textile certifikat GOTS, a ideja je da se odjeća prenosi s koljena na koljeno.

'Kvaliteta organskog pamuka omogućuje da se naša odjeća često nosi u nekoliko generacija, što mi je posebno drago, jer je i moja majka sačuvala pamučne bodije koje danas moj sin nosi. Moja vizija za Lunilou je ne samo stvoriti održivi brend, već i održivi način života. Kao i u dosadašnjim kolekcijama, u proizvodnji newborn edition kolekcije od prve niti do gotovog artikla koristili smo isključivo ekološki prihvatljive tehnologije', otkriva Izabel.

Inače, nova kolekcija dostupna je od danas na www.lunilou.com i u showroomu u Ilici 26 u Zagrebu.