nema zime

Udobnost prije svega: Slavni glumac pažnju je privukao vrlo upečatljivim stajlingom

09.11.2021 u 09:23

Bionic
Reading

Kada se radi o modnim kombinacijama, posebno onima za slobodno vrijeme, bogati i slavni vrlo često udobnost i funkcionalnost stavljaju na prvo mjesto. Dokazao je to i Jared Leto kada se na ulicama Londona pojavio u stajlingu koji slavi udobnost, od glave do pete

Jared Leto snimljen je kako izlazi iz hotela u Londonu, a pažnju je privukla njegova doista upečatljiva modna kombinacija. Zvijezda filma 'Dobri dileri iz Dallasa' isticao se iz gomile šetajući po ulici u udobnim i toplim papučama od ovčjeg krzna, crnim sportskim hlačama te raznobojnim oversized kaputom čiji dizajn potpisuje modna kuća Gucci.

Glumac se također pridržavao COVID mjerama te je nosio zaštitnu masku, a stajling je upotpunio crno-žutom šiltericom te crnim sunčanim naočalama.

  • +3
Jared Leto Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

49-godišnji Jared kasnije je iz hotela izašao u još jednom vrlo upečatljivom stajlingu. Jarko crveni kaput military stila upario je sa sportskim hlačama zeleno-crnog uzorka te majicom s kapuljačom.

Slavni glumac, poznat po hrabrim modnim kombinacijama, u London je stigao nekoliko dana nakon što je osvanuo na naslovnici grčkog izdanja Voguea, postavši tako prvim muškarcem ikada na naslovnici prestižnog magazina.

Jared je bio vrlo ponosan na to te je nedavno na Twitteru objavio: 'Nevjerojatno sam zahvalan Vogue Grčka što me ima kao prvog solo muškarca na naslovnici europskog Voguea.'

Osim posla u modi, Jared ima pune ruke posla i u svijetu glume, te je zauzet nizom novih filmova, uključujući 'Morbius', koji je nedavno najavljen za 2022. godinu, a njegova transformacija u 'House of Gucci' zadivila je mnoge.