prepoznatljiva estetika

Nova kolekcija domaćeg brenda donosi kapute i šalove koje ćete obožavati u mjesecima pred nama

09.11.2021 u 11:08

Bionic
Reading

Klisab, sve traženiji hrvatski brend nove generacije, uoči zimske sezone predstavio je novu kolekciju kaputa i šalova, apsolutnih must have modnih komada za mjesece pred nama

Kaputi su tradicionalno dominiraju svakom zimskom Kliab kolekcijo, a u novoj sezoni apsolutno dolaze do izražaja. Kolekcijom koju čine 12 novih modela kaputa i predimenzionirani šalovi, nagrađivani domaći dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić posvetili su se najtraženijem Klisab produktu kojeg osobno uživaju dizajnirati.

Dominantnim karakterom dizajna kaputa koji nadilazi trendovske okosnice, Kliškinić i Šabarić kreirali su novi outwear koji lako dopunjuje i jednostavne outfite, čineći ih izuzetnima.

  • +10
Nova kolekcija Klisab kaputa Izvor: Promo fotografije / Autor: Jakov Baričić

Novi modeli prepoznatljive su stroge forme s naglašenim ramenima. Ranije popularan motiv kvadrata javlja se u patchwork kombinacijama materijala, a u kolekciji je i oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima. Završni ručni radovi i ručno oslikavanje sve kapute čine unikatnima. U izradi su korišteni vuneni štofovi zagasitih boja, a u kolekciji kaputi su upotpunjeni predimenzioniranim šalovima, jednobojnim ili u patchwork kombinaciji raznobojnih kvadrata s dugačkim nepravilnim resama.