DRIFT HOLLYWOOD

Pogledajte drift bitku auta i motocikala!

05.07.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Prije dvije i pol godine dvojica bajkera koja vole paliti stražnje gume snimili su svoj prvi moto drift video Motorcycle vs. Car Drift Battle. Zatim su, 14 milijuna klikova kasnije, snimili nastavak. Nakon još 17 milijuna klikova odlučili su snimiti pravi holivudski spektakl vožnje po boku!

Ponovno su u centru pažnje motocikli koji driftaju. No za razliku od Gymkhana videa Kena Blocka, ovi momci više od vatrometa vole zafrkanciju. I to kakvu. Dvanaest minuta driftaju na preuređenim motociklima Triumph Daytona. A ni kolege u autima ne zaostaju puno.

Dakako, tu je i priča. Kao, na kraju drugog videa su uhićeni i zatvoreni na tri godine. Treći, ovaj tu ispod, počinje njihovim izlaskom iz zatvora. Naime, svijet se promijenio dok ih nije bilo na ulicama i sad, tako barem sugerira video, svi driftaju, uključujući i policiju. A onda kreće jurnjava.

Triumphe voze pioniri moto drifta Nick ‘Apex’ Brocha i Ernie ‘Edub’ Vigil, a aute Dan ‘Officer’ Brockett i Andrew ‘Robo’ Buck (te još petorica u manjim ulogama). Sve je u pravi videofilm upakirao Matthew ‘Brown’ Sanders. Bacite oko, motocikli koji driftaju zbilja su prilično kul.