CIJENA? SITNICA!

Pogled iznutra: Evo kako izgleda luksuzno imanje Jennifer Lopez

26.10.2023 u 16:14

Bionic
Reading

Slavna glumica, pjevačica i plesačica u Bel Airu je 2016. godine kupila imanje koje je dizajnirao arhitekt Samuel Marx, ali je u međuvremenu preuređeno. Proteže se na osam hektara dok površina glavne kuće iznosi 1000 kvadratnih metara

Prema navodima Wall Street Journala, Jennifer Lopez prodala je svoj dom u Bel Airu za nešto manje od 34 milijuna dolara.

Imanje je stavljeno u prodaju za 42,5 milijuna dolara gotovo šest mjeseci nakon što je latino diva proslavila sklapanje braka s Benom Affleckom. Agencija za nekretnine Carolwood Estate objavila je video na YouTubeu u kojem se može vidjeti kako izgleda vila koja, među ostalim, ima šik knjižnicu i dnevnu sobu te gostinjsku kuću koja može funkcionirati kao teretana ili studio.

Izvor: Društvene mreže

Može se vidjeti da raskošno uređena vila ima golemi dnevni boravak s elegantnim kaminom i pogledom na terasu. Također, na posjedu se nalaze amfiteatar sa 100 sjedala, kamin, paviljon za zabavu, privatno jezero s pješčanom plažom i vanjski tuš.

Luksuzno zdanje krije i vinsku sobu, viski salon, kao i spa centar s frizerskim i salonom za nokte te saunom i sobom za masažu. Lopez i Affleck htjeli su je renovirati, no ipak su se predomislili i stavili je na prodaju.

Vila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia