počastili se

Jennifer Lopez i Ben Affleck 'varali' za doručkom s osmijehom na licu

05.10.2023 u 21:47

  • +3

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Slavni holivudski par nakratko je odustao od ekstremno zdrave prehrane odlaskom u restoran brze prehrane, a u slasnom hamburgeru posebno je uživala Jennifer Lopez

Pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck poznati su po promoviranju zdravih životnih navika, posebno kada je riječ o prehrani. No, jutros su odlučili malo 'varati' te se počastili u mnogima omiljenom lancu brze prehrane McDonald'su.

Osim što su se barem za jedan obrok počastili nečim znatno više ukusnim, a znatno manje zdravim, ovim potezom odstupili su i od uobičajenih izlazaka u najotmjenije restorane i večere na luksuznim privatnim zabavama.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što su točno odabrali s menija, zasad je tajna, no s fotografija paparazza jasno je kako je slavna pjevačica u dahu pojela veliki hamburger, dok se Affleck prema svemu sudeći zadržao na ledenoj kavi.

U posljednje vrijeme podosta se pisalo o bliskom odnosu glumca s bivšom suprugom Jennifer Garner te par nismo često viđali često u zajedničkim pojavljivanjima u javnosti. Dapače, na nekoliko posljednjih svečanosti Lopez se pojavila sama, blistajući u glamuroznim izdanjima kao što je bio slučaj na nedavno dodjeli nagrada 'Daytime Beauty Awards'.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, kao što su prije nekoliko tjedana pokušali stati na kraj glasinama o bračnim problemima odlaskom u šetnju u kojoj su razmjenjivali nježne dodire, tako i osmijesi tijekom današnje vožnje automobilom govore u prilog njihovoj zajedničkoj sreći i skladu.