odmor u europi

Jennifer Lopez ponovno fascinirala obožavatelje zavidnom linijom u bikiniju

11.08.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Osim za odmor i uživanje, Jennifer Lopez posjet Europi iskoristila je i za poslovne obaveze pa je u svrhu snimanja reklame zablistala u chic bikiniju

O vitkoj liniji i impresivnim trbušnjacima Jennifer Lopez sve je već rečeno, no kada god se holivudska ikona pohvali svojim tijelom u bikiniju, obožavatelji diljem svijeta ne mogu sakriti oduševljenje praćeno brojnim komentarima.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Tako je bilo i danas kada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u chic bijelom kupaćem kostimu koji je u potpunosti istaknuo ljepotu njene besprijekorne linije u dobi od 54 godine.

'Ovako u bikiniju ne izgledaju niti 21-godišnjakinje', 'Kao da ne stariš', samo su neki od komentara, dok je u opisu objave glumica i pjevačica napisala:

'Opet u svom elementu.'

  • +8
Jennifer Lopez na Amalfijskoj obali Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Osim za punjenje baterija na glamuroznom odmoru, čini se kako je posjet Europi iskoristila i za poslovne obaveze jer je ova fotografija snimljena u svrhu promocije njenog alkoholnog pića Delola na Amalfijskoj obali.

Podsjetimo, jučer je snimljena kako na jahti uživa u lokalnim delicijama u društvu prijatelja, dok je dan ranije 'šopingirala' u Parizu.

  • +6
Jennifer Lopez u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Auto