MIA THREAPLETON

Podsjeća li vas ova plavokosa ljepotica na nekoga? U minimalističkom izdanju bila je prava senzacija

03.02.2023 u 20:15

Bionic
Reading

Sve oči na događanju pod nazivom 'Vanity Fair Rising Star BAFTA's pre-party', bile su uprte u mladu Miju Threapleton, 22-godišnju kćer proslavljene oskarovke Kate Winslet

Na nedavnom događanju uoči dodjele BAFTA nagrada u Londonu veliku je pozornost izazvala mlada glumica Mia Threapleton, kćer Kate Winslet (47).

22-godišnja glumica, koja je nedavno dobila pohvale za svoju glumu u drami Channela 4 'I Am Ruth', probija se u svijetu showbusinessa, a mnogi joj predviđaju veliki uspjeh.

Nikakvo čudo jer je plavokosa glumica 'pokupila' najbolje gene svoje majke, talent, dobar izgled i odvažan stav.

  • +3
Mia Threapleton Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Upravo je i na tom partyju upriličenom uoči dodjele nagrada BAFTA, Mia mnoge podsjetila na svoju slavnu majku i to zahvaljujući maloj crnoj haljini, vrlo sličnoj onoj koju je Kate nosila na dodjeli istih nagrada 2016. kad je trijumfirala zahvaljujući ulozi Joanne Hoffman u biografskom filmu o Steveu Jobsu.

U maloj crnoj haljini na jedno rame koja je isticala njezinu figuru, Mia je bila slika i prilika svoje mame Kate.

Nasljednica Kate Winslet svoje je zlatne pramenove nosila u ležernim valovima, a stajling je upotpunila lakiranim crnim štiklama i crnom kožnom torbicom.

KATE, SIGOURNEY I ZOE

Zvijezde 'Avatara' plijenile elegancijom u crnom od glave do pete

Pogledaj galeriju

Decentan make up primjeren njezinoj dobi istaknuo je prirodnu ljepotu mlade zvijezde. Na događaju u Londonu je bila bez pratnje svoje majke.

Inače, u spomenutoj TV drami Kate glumi brižnu majku Ruth koja pokušava pomoći svojoj kćeri tinejdžerici Freyi (Mia) da prebrodi krizu mentalnog zdravlja nakon što se nađe u teškoj situaciji zbog pritiska društvenih mreža.

Inače, brojne je pohvale Mia dobila za ulogu u ovoj drami, koju su mnogi opisali kao 'važan' prikaz poveznice između mentalnog zdravlja i društvenih mreža. To je bio i prvi put da Kate glumi zajedno sa svojom kćeri, koju dijeli s bivšim suprugom redatelja Jimom Threapletonom.

Govoreći o snimanju s kćeri, Winslet je nedavno priznala da ju je oduševila Mijina hrabrost na setu. Gostujući u emisiji Lorraine, Kate, veteranka filmske industrije, rekla je da njezina kći Mia ne treba njezin savjet što se tiče glume te da bi joj mogla reći i da 'začepi'.