SLAVNA OBOŽAVATELJICA

Selena Gomez ne odvaja se od ovog kaputa iz Manga, koji sjajno izgleda i s tenisicama i štiklama

03.02.2023 u 16:02

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Kaputi popularnog španjolskog brenda postali su omiljen odabir slavnih trendseterica u zimskoj sezoni, a nije im uspjela odoljeti ni Selena Gomez

Dok trenutačno u New Yorku snima treću sezonu hit serije ‘Only Murders in the Building’, Selena Gomez kladi se na udobnost kvalitetnih, bazičnih komada. Dokaz tome njezino je posljednje izdanje s predimenzioniranim kaputom od vune u prvom planu.

Ovaj crni model stiže s potpisom španjolskog Manga i bivša Disneyjeva zvijezda već ga je imala priliku nositi. Nakon što ga je premijerno isfurala sa smaragdno zelenom haljinom Michaela Korsa i omraženim, ali toplim, uggsicama, na ulicama Velike jabuke ovoga puta predstavila ga je s crnim komadima od glave do pete.

Nošenjem Mangovog kaputa Selena se pridružila vojsci slavnih dama koje zimsku garderobu također ne mogu zamisliti bez kaputa s potpisom španjolskog high street brenda, a koji će sljedeće godine proslaviti jubilarnu, 40. obljetnicu postojanja.

Popularnost Mangovih krpica u svijetu slavnih mnogi vide u činjenici što ovaj španjolski brend iz grupacije Inditex posljednjih sezona teži stvaranju uglađenih i suvremenih odjevnih komada koji često izgledaju skuplje nego što jesu, a vodstvo ovog popularnog high street brenda danas veliku pozornost posvećuje stvaranju odjeće od kvalitetnijih materijala i u limitiranim serijama čime se, uz nešto više cijene, dodatno podebljava dojam luksuznosti.

  • +16
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije