candice swanepoel

Zvijezda u Berlinu: Slavna plavuša zaustavljala poglede u senzacionalnoj haljini

14.01.2020 u 21:13

Bionic
Reading

Gdje god se pojavi bivša Victorijina anđelica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Candice Swanepoel, privlači posebnu pozornost javnosti, a ništa drukčije nije bilo ni na novom izdanju berlinskog Tjedna mode

Kao slavna žiteljica Južne Afrike, 31- godišnja manekenka Candice Swanepoel odlučila je odati podršku mladim dizajnerskim talentima iz rodne zemlje u sklopu novog izdanje berlinskog Tjedna mode.

Na događanju pod pokroviteljstvom Mercedes-Benza, bivša Victorijina anđelica plijenila je poglede u pripijenoj, crno-bijeloj haljini kojom je uspjela posebno istaknuti svoju vitku, manekensku figuru.

Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: Michael Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Cjelokupno izdanje Candice je naglasila jednostavnim zlatnim nakitom i minijaturnom ručnom torbicom, a zaokružila parom crnih cipela u špic s detaljem remenčića oko gležnja.

Ova slavna plavuša već neko vrijeme nalazi se u sretnoj vezi s brazilskim manekenom Hermannom Nicolijem, čiju zemlju često posjećuje u ljetnim mjesecima, a poznati supružnici s modnih pista roditelji su sina Anaca i jednogodišnje djevojčice Ariel.