SVI NA NOGAMA

Pobuna na Facebooku zbog knjige Nives Celzijus

17.07.2014 u 09:27

Bionic
Reading

Starleta je za naslovnicu knjige pozirala u crnom grudnjaku, gaćicama i samostojećim čarapama zavodljivo gledajući u kameru i mazeći svoje duge uvojke

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus je sa svojim mnogobrojnim obožavateljima na Facebooku podijelila video sa snimanja naslovnice za svoju najnoviju knjigu, 'Gola istina 2', koja se od utorka nalazi u prodaji.


Za 'Golu istinu' Nives je 2008. dobila Kiklopa za hit godine, no zbog negodovanja struke nagrada joj je uručena na privatnoj dodjeli tek u prosincu 2013.

Njena objava da joj je izašla knjiga izazvala je pravu pobunu na Facebooku. 'Što ćemo mi u Srbiji, samo gledati naslovnicu?', napisala je obožavateljica. 'Nadam se da ćete je i vi čitati', napisala je Nives, za knjigu su je pitali i obožavatelji iz Slovenije.

'Jako sam sretna zato što je i moja treća knjiga ugledala svjetlost dana. Drago mi je što mi se cijeli dan javljaju fanovi koji su s nestrpljenjem čekali nastavak 'Gole istine'. Nadam se da će jednako biti zadovoljni nastavkom. Možda i malo zadovoljniji...', rekla nam je Nives.

Nives je još jednom cijelu regiju digla na noge, a svima je poručila da potraže knjigu na svojim kioscima.