GLASNICI BUDUĆNOSTI

Po čemu su Vodenjaci posebni i drugačiji od ostalih znakova?

10.02.2024 u 07:09

Bionic
Reading

Vodenjak je jedanaesti zodijački znak, čiji je element zrak, a planetarni vladar Uran. Slovi kao znak koji se izdvaja od drugih po nečemu osobitom

Kao što je izjavio nogometni trener, Vodenjak José Mourinho, prilikom predstavljanja engleskim medijima 2004., 'ja sam poseban', tako su Vodenjaci općenito posebni u odnosu prema bilo kojem drugom znaku.

Pogledaj detaljni horoskop

Njihova je posebnost u okrenutosti budućnosti. Ne samo što naslućuju iduće trendove, nego i sudjeluju u njihovom stvaranju i uvođenju u svakodnevicu. Kao vjesnik budućnosti, Vodenjak se 'prepire' sa sadašnjošću, pri čemu se služi buntovnošću, eksplozivnošću i odbacivanjem postojećih normi.

Dovode sadašnji poredak u pitanje

Pripadnici ovog znaka poznati su po strasti za dovođenje zakona i tradicija u pitanje, kao i po brzom usvajanju novih tehnologija jer ih vide kao kanal kojim budućnost kontinuirano preuzima kontrolu od sadašnjosti. Sudeći po mentalnom profilu prosječnog Vodenjaka, budućnost donosi više jednakosti, empatije i humanosti.

  • +7
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Vodenjakova kreativnost, inventivnost i vizionarski duh mogu dovesti do inovativnih rješenja koja će biti od koristi društvu. On je humanitarac koji želi učiniti svijet boljim mjestom, što vidi kao svoju životnu misiju. Osjeća se osobno odgovornim za pomaganje ljudima koje su 'elite' marginalizirale i zbog toga ulazi u sukob s autoritetima.

  • +9
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Povremeno je moguće da nositelji promjena pretrpe neuspjeh u srazu s tradicionalnim i konzervativnim snagama, koje čuvaju status quo. Vodenjak unatoč tome nastavlja s aktivizmom i podsjeća javnost na ideal humanijeg i ravnopravnijeg društva kakvom svi trebaju stremiti.