neuhvatljivi su

Ovaj horoskopski znak je nepredvidiv i neumjeren, sve voli probati

04.02.2024 u 07:54

Bionic
Reading

Vladajući znak Vodenjak zračnog je elementa i sangviničnog temperamenta, a vladajući planet mu je Uran

Pripadnici ovog znaka imaju vrlo raznoliku fizionomiju, ali u većini slučajeva krasi ih visoko čelo, suzdržan smiješak i radoznale, nemirne oči. Umjereno su do prilično mišićavi, češće viši od prosjeka svoje sredine, dugog torza, širokih ramena i bokova te dobro oblikovanih nogu. Njihovo je ponašanje u društvu nepredvidivo i spontano jer slabo mare za društvene norme i protokole.

Pogledaj detaljni horoskop

Neovisni i slobodoumni, Vodenjaci ne vole nametnuta pravila i nerado se uklapaju u okvire. Takvi su i kada je riječ o odijevanju, što znači da su skloni nesvakidašnjim krojevima, bojama i kombinacijama. Najmilije su im nijanse plave i tirkizne, ali nerijetko uvrste u garderobu i odjeću jarkih boja i upadljivih uzoraka. Znaju spojiti nespojivo, a svojom odjećom ponekad odašilju društveno angažirane poruke.

  • +7
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Lisa O'Connor/AFF-USA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pod Vodenjakovim su utjecajem donji dio tijela, potkoljenice i gležnjevi te cirkulacija krvi i limfe, a to su mu ujedno osjetljive točke. Rođeni u ovom znaku skloni su problemima s venama, otečenim nogama, krvnim ugrušcima i psihosomatskim poremećajima. Neke od tegoba nastaju zbog njihovog životnog stila.

Znatiželjni su i rado isprobavaju štošta, no neumjereni su u onome što vole. Mogu si ugroziti zdravlje neredovitim spavanjem i hranjenjem, kao i improviziranjem i eksperimentiranjem u mnogim situacijama. Prijemčivi su na alternativne načine liječenja i prirodnu medicinu. Preporučuju im se vježbe poput joge, istezanja, pilatesa i meditacije, koje će ih što razgibati, što opustiti.

  • +9
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Vodenjak voli sve što je neobično i drugačije. Prvi će se okušati u novoj i nepoznatoj sportskoj disciplini, a ponekad i unijeti izmjene u postojeće. Okušat će se u skakanju padobranom, paraglidingu, surfanju, skijanju i klizanju. Imaju afinitet i prema grupnim i prema pojedinačnim aktivnostima.