PRŠTI SEKSEPILOM

Plus size ljepotica golica maštu u donjem rublju

13.01.2017 u 11:05

  • +6

Ashley Graham u donjem rublju

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Plus size ljepotica Ashley Graham nikad se nije libila pokazati svoju raskošnu figuru. Ovoga puta javnost je počastila seksepilnim izdanjem u donjem rublju za potrebe snimanja modne kampanje

Raskošnu figuru s kojom je stekla svjetsku popularnost, lijepa Ashley Graham ovoga puta predstavila je u zavodljivom donjem rublju iz vlastite modne linije.

Kolekcija donjeg rublja Dark Beauty stiže s odvažnim primjercima rublja u ljubičastim i crnim nijansama namijenjenim ženama bujne figure koje Ashley ponosno predstavlja.

U zavodljivoj modnoj kampanji, Ashley se pojavila u društvu muških modela noseći isključivo donje rublje, uz zavodljiv make-up i valovitu frizuru.

Nakon što je pet godina provela kao model brenda Addition Elle, Ashley je ponuđena mogućnost stvaranja vlastite linije donjeg rublja za žene bujnije figure.

'Uistinu je teško naći donje rublje namijenjeno bujnijoj figuri koje će istovremeno dati podršku i izgledati seksi', nedavno je izjavila Ashley u razgovoru za magazin Vogue.

U intervjuu za magazin V, Ashley se dodirnula svoje odluke o stvaranju vlastite kolekcije donjeg rublja, rekavši kako se upustila u ovaj modni biznis zato što nikako nije uspjela naći grudnjak odgovarajuće veličine. Uz pripadajući intervju, Ashley je zablistala u još jednom zanimljivom modnom editorijalu.

My fav ?? @vmagazine @stevenkleinstudio @ward_hair #yadim @honeynailz @robbiespencer @chelseahandler ..link in bio

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Click the link in my bio for more with @vmagazine shot by #StevenKlein????

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)