VIŠE NIJE IŠLO

Pjevačica Anđa Marić se razvodi

08.03.2010 u 17:26

Bionic
Reading

Iako je izgledalo da je brak pjevačice Anđe Marić s Primožem Dolničarom gotovo idiličan, pojavila se informacija da je on prije tri mjeseca doživio svoj konačni kraj

Ispovjest o razvodu Anđa je sama objavila u svojoj kolumni u časopisu Extra, a o problemima u braku progovorila je i za Story

'Da, imali smo dosta trzavica i više nije išlo. Puno smo razgovarali i odlučili da je najbolje da odemo svatko svojim putem. Nije bilo lako, ali tako je bolje', kazala je za magazin Story simpatična Anđa, koju gledamo kao otkačenu članicu žirija RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

Iako je Anđa prije šest godina iz Zagreba zbog ljubavi prema umjetniku Primožu te zbog trudnoće koja joj se tada dogodila otišla živjeti u Ljubljanu, i nakon rastave crvenokosa je pjevačica navodno odlučila ostati živjeti u glavnom gradu Slovenije.

'Nema razloga da se selim iz Ljubljane. Tamo je moj dom. I naš sin Gašper ide u Ljubljanu u školu i ne želimo da on ima bilo kakve traume zbog ičega što se događa', objasnila je u telefonskom razgovoru Anđa koju su novinari Storyja zatekli u Moldaviji netom prije koncerta kojim promovira svoj najnoviji album na mađarskom pod nazivom 'Kisha'.