LUDI VIKEND U MADRIDU

Pippa prevarila dečka s bivšim?

16.05.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Pippa Middleton provela je vikend u Španjolskoj u društvu prijateljica i bivšeg dečka, što mnogi vide kao kraj njezine veze s biznismenom Alexom Loudonom

Najpoznatija djeveruša na svijetu prošli vikend provela je u Madridu uživajući u društvu stare ljubavi Georgea Percyja, sina vojvode od Northumberlanda koji je jedan od najbogatijih ljudi Velike Britanije.

Percy je Pippu poveo na izlet brodom u najveći madridski park Petiro. Iako je sin bogataša, pokazao je zavidne veslačke vještine. Kasnije su večerali i ostali vani do četiri ujutro.

U petak navečer, s prijateljima su se provodili u ekskluzivnim noćnom klubu Fortuna, a zabilježeno je i kako je miss Middleton nosila bocu pjenušca u svojoj crvenoj torbi.

Ako je možda bila teška noć, Pippa je odlučila to ne pokazati pa se u subotu pojavila s velikim sunčanim naočalama. Odjevena u ljetnu haljinu bez naramenica, provela je dan u šopingu i razgledavanju grada s prijateljima.

Nakon nekoliko sati šetnje sjeli su u bar na čašu vina. Pippa je primijećena kako se smije i provjerava fotografije koje je snimio njezin prijatelj. Pippa i George Percy poznaju se još iz studentskih dana sa sveučilišta u Edinburghu i prijatelji su gotovo deset godina.

Najzanimljivija u cijeloj priči je činjenica da je Pippin dečko, bankar Alex Loudon ostao kod kuće, što mediji na Otoku već vide kao najavu kraja veze.