VOLE ZARUŽITI

Pippa i princ Harry natječu se tko može više popiti

13.05.2011 u 19:28

Bionic
Reading

Sve češća druženja lijepe Kateine sestre koja je postala prava zvijezda nakon što je zablistala u legendarnoj bijeloj haljini na kraljevskom vjenčanju pokazavši savršeno oblikovano tijelo i princa Harryja, potaknula su spekulacije britanskih medija da se nešto kuha između Pippe i Williamovog mlađeg brata

Ipak, prijatelji atraktivne Britanke o čijoj se čuvenoj stražnjici već tjednima raspravlja kažu da takav scenarij nije moguć jer su njih dvoje samo prijatelji. Pippa i Harry poznati su kao partijaneri koji vole izlaske i uvijek zadnji idu kući.

Osim toga, Pippa je bliska prijateljica Chelsy Davy, Harryjeve djevojke, s kojom doduše vragolasti crvenokosi princ stalno prekida.

Inače, u tamošnjim se medijima stalno raspravlja kako je ambiciozna mama Middleton ubacila cure u aristokratsko društvo potičući druženja s pripadnicima britanskog plemstva.

Bilo kako bilo, Pippin svaki korak budno se prati, pa će ova partijanerica morati dobro pripaziti na ponašanje u javnosti i paparazze koji su joj stalno za petama.