ŽENE, POZOR

Perverzan seks o kakvom on sigurno mašta

15.11.2013 u 14:06

Bionic
Reading

Što je to točno perverzan seks? Sve što odstupa od ustaljenog, uobičajenog i pomalo uštogljenog seksa 'prema pravilima'. Stoga, ako vam strast u spavaćoj sobi već dulje opada, vrijeme je da isprobate sve dobre strane kinky seksa

Vežite ga
Možda ste otvoreni za malo zabave s lisicama na rukama koje stoje na dnu vašeg ormara otkako ste ih prije nekoliko godina dobili kao štosan poklon za rođendan. Ako nemate lisice, jako dobro će poslužiti i njegova kravata, a dodatni bonus je to ako je već nosi. Iskušajte kako je biti u dominantnoj pozi i zavežite ga za uzglavlje kreveta. Da biste dodatno razbuktali strasti, koristite male 'prljave' riječi, grickajte ga, zadirkujte ga, a on će sigurno uživati, pogotovo ako na sebi imate kakvu seksi opravicu, piše glamour.com

Igra uloga
Jedan od blažih načina igranja uloga, savršen za početnike, onaj je da glumite sami sebe, ali pritom se pretvarate da se ne poznajete. Isplanirajte tako izlazak u vaš omiljeni kafić ili restoran, naručite piće i tamo se slučajno 'sretnite' i 'upoznajte', plešite i nemilosrdno se zavodite. Najbolji dio večeri? Na kraju možete otići kući i uživati u super vrućem seksu.

Igrajte se doktora
Pretvarajte se da ste pacijentica kod doktora koju treba nagovoriti na pregled. Pitajte ga pitanja tipa: 'Hoće li to boljeti?' U ovome slučaju 'doktor' je u dominantnoj ulozi te vas treba nježno, ali odlučno 'pregledati'. Nema sumnje da će vas ova igrica zagrijati.

Koristite vibrator u krevetu
Postoji nešto što bi gotovo svaki muškarac želio vidjeti: svoju partnericu kako se zadovoljava. U tome vam može pomoći vibrator koji može začiniti situaciju. Ako se pak ne osjećate ugodno zadovoljavajući se pred njim, jednostavno koristite vibrator za vrijeme seksa. Izaberite pozu, poput misionarske s nogama preko njegovih ramena ili doggy stylea, a vibrator prislonite na klitoris.

Neka vam 'da po guzi'
Prvo i osnovno: udaranje po guzi ne znači nanošenje boli ili ozljeđivanje. Cilj je malo začiniti seksualni čin. Uživite se u igru uloga, a on neka vas 'kazni' jer ste bili 'zločesti'.

Mali 'prljavi' razgovori
Mnogima je nerijetko pomalo neugodno izgovoriti određene stvari tijekom seksa, posebice u početku, no jednom kada se opustite, možda vam se i svidi. Nemojte koristiti službene riječi, poput penis i vagina, već budite kreativni. Možete za početak reći što osjećate ili što biste željeli da vam radi.

Analni seks
Hoće li vam se svidjeti analni seks ili ne? Postoji samo jedan način da saznate. Vrlo je važno da oboje to želite i da idete polako. Osim toga, jako je bitna predigra, istraživanje prstima i, naravno, puno lubrikanta - sve to će vam pomoći da se opustite. Duboko dišite i nemojte biti napeti, važno je opustiti se, a znat ćete kada ste spremni.

Seks na javnom mjestu
Bilo koja vrsta uzbuđenja potiče izlučivanje endorfina u tijelu, a to isto će se dogoditi kada se bojite da će vas netko 'uloviti'. Prilikom seksa na javnom mjestu zlatno pravilo je biti vrlo diskretan jer, imajte na umu, seks na javnom mjestu je zabranjen. Stoga možete pokušati sa seksom na balkonu, u vrtu ili u bazenu, na skrovitoj plaži ili u toaletu.