NITKO KAO PILAR

Pedeset plus influencerica oduševila nas je genijalnim modnim spojem traperica i mokasinki

23.03.2021 u 13:14

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska influencerica u kategoriji iznad pedeset, osvaja svojim kreativnim modnim kombinacijama za koje uvijek dobiva samo pohvale od strane svojih brojnih obožavateljica na društvenim mrežama

Dama koja prkosi modnim pravilima kad su u pitanju stajlinzi za zaljubljenice u modu iznad 50, fascinira i dalje svojim inovativnim stajlinzima.

Pilar De Arce veliko je modno nadahnuće te nas uvijek iznova oduševi svojim kreativnim pristupom modi.

Fashionistica iz San Sebastiana nije nimalo opsjednuta skupim krpicama i na najbolji način dokazuje tvrdnju kako se dobar modni stil izgrađuje godinama te je vremenom sve bolji.

Ponovno je pokazala jednostavan, ali vrlo efektan stajling koji uključuje dva proljetna must have komada koji odlično izgledaju skupa.

  • +39
Loaferice s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko ste još pomalo skeptični kad se radi o velikim modnim povratnicama ove godine, mokasinkama, outfit španjolske zaljubljenice u modu više je nego dobar razlog da preispitate svoje stavove.

Brineta koja se može pohvaliti vitkom figurom odlično je spojila statement crvene mokasinke s trapericama. Ostatak stajlinga odlično se uklopio: kratka jakna od tvida s velikim džepovima i moderne naočale okruglih okvira koje su ove sezone među najpoželjnijim modelima.