FASHION GURU

Ivana Paradžiković u pomalo provokativnoj, ali ipak elegantnoj haljini uspjela je pokazati i izvrsne sandale

  • 23.03.2021 u 11:25

  • Bionic
    Reading

    Uvijek elegantna urednica i voditeljica Nove TV nije ni ovoga puta pogriješila u odabiru haljine pa je Fashion Guru na račun stajlinga Ivane Paradžiković sipao same pohvale

    Kada pomisliš na Novu TV, osim voditelja Dnevnika, jedino lice koje ti padne na pamet je Paradžikovićka i njezina emisija koja se dobro bavi istraživačkim novinarstvom, a kojeg je sve manje.

    Ah, odmah se iznerviram, tako da je bolje da se vratim na modni odabir jedne od sudionica ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže. Uvijek elegantna voditeljica Nove TV nije pogriješila ni ovoga puta.

    • +5
    Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

    Pomalo provokativna haljina, ali ipak elegantna, nije teatralna ni bapska da se vuče po podu, već je trendi dužine pa je uspjela pokazati i izvrsne sandale. Mora se priznati da je Ivana stvarno odradila posao na visini, kao i svaki put.

    Jedina zamjerka tiče se frizure, jer ako nije sređena, vrlo lako može izgledati neuredno. Za koji mjesec, kada dužina kose bude dovoljna da lagane kovrče i valovi budu spojeni sa šiškama, onda će to biti prava ležerna, a ipak šik frizura.

    dodjela nagrada

    [FOTO] Evo tko je sve bio na svečanosti dodjele 27. Večernjakove ruže

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.