ZA NJEGA ĆEMO TEK ČUTI!

Pazi, Justin, stiže Austin!

12.06.2013 u 16:05

Bionic
Reading

Mladog Amerikanca već mnogi proglašavaju novim nasljednikom Justina Biebera

Premda Austin Mahone još uvijek nema objavljen album, nekoliko singlova mu je bilo dovoljno da stvori odanu vojsku fanova koji se nazivaju 'mahomies', piše MTV Adria

Ovaj 17-godišnjak (rođen je u gradu San Antonio u državi Teksas 4. travnja 1996) put prema vrhu je započeo kad je prije dvije godine na YouTube postavio svoje snimke s obradama pjesmama.

Zatim je snimio debitantski singl '11:11' koji je izazvao ogromno zanimanje, a broj njegovih fanova i pregleda videospotova počeo je rapidno rasti.

Prošloga tjedna objavio je novi singl 'What About Love', a puno parom radi na debitantskom albumu. 'To će biti nešto sasvim drukčije nego ste mogli čuti na 'Say Somethin' i 'Say You're Just a Friend'. Odsvirao sam puno gitarističkih i klavirskih dionica, pa će se puno toga sigurno čuti i na albumu. Zvuk bih opisao kako nešto na tragu boy bendova Backstreet Boys ili *NSYNC uz dosta moderne elektro dance glazbe', kaže Austin Mahone.

U međuvremenu će sa starijom kolegicom Taylor Swift nastupati i kao specijalni gost na njezinoj turneji Red. Za plavokosu country pop zvijezdu kaže da je sjajna cura koju slava nije promijenila.

'Nakon dodjele nagrada Billboard družio sam se s Taylor Swift i Edom Sheeranom. Oni su divni ljudi, skromni i toliko normalni. S njima se kul družiti jer su tako jednostavni', rekao je Austin.

Iako mu kako kaže laskaju usporedbe s Justinom Bieberom, volio bi biti prepoznatljiv po vlastitom stilu i pjesmama.

'On je uspješan i slavan. Naravno da mi jako gode takve usporedbe. Ipak, htio bih imati svoj put', kaže Austin kojeg je ove godine MTV proglasio jednom od umjetnika na kojeg treba pripaziti u budućnosti.