PROBLEM NA SNIMANJU

Pattinsona žuljaju vampirske leće

02.01.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Robert Pattinson, 22-godišnji glumac koji je zahvaljujući ulozi Edwarda Cullena u teen hitu 'Sumrak' stekao milijune obožavateljica, požalio se da se zbog samo jedne stvari ne veseli snimanju 'Mladog mjeseca', nastavka 'Sumraka'

Miljenik tinejdžerica kaže da su ga na snimanju Sumraka izluđivale neudobne kontaktne leće koje je morao nositi zbog njegovog lika, vampira Edwarda Cullena

Mladi glumac se požalio da je tijekom snimanja stalno imao osjećaj da ima pijesak u očima jer su ga žuljale obojene kontaktne leće.

'Iako sam ih nosio skoro tri mjeseca, moje se oči nikako nisu mogle priviknuti na njih. Na stavljanje i skidanje bih potrošio najmanje 20-ak minuta svaki dan. To mi je bilo najstrašnije iskustvo sa seta. Osim toga, teško je dočarati emocije pogledom kad u očima imate nešto što vas cijelo vrijeme žulja', požalio se Robert koji će se morati ponovno mučiti s neudobnim lećama zbog snimanje Mladog mjeseca. Novi nastavak u kina stiže krajem 2009. godine, a vjerujemo da će Pattinson muški sve izdržati kad pomisli na svoj pozamašni honorar od 12 milijuna dolara koji će dobiti za ulogu neodoljivog vampira.

Riječ je o drugoj filmskoj ekranizaciji bestselera Stephenie Meyer o ljubavi tinejdžerice i vampira. 'Mladi mjesec' umjesto Catherine Hardwicke koja je režirala 'Sumrak', režirat će Chris Weitz ('Zlatni kompas').