PROMJENA PLANA

Paramore snima novi album u Kaliforniji

20.03.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Članovi popularne američke pop punk grupe Paramore predvođene karizmatičnom pjevačicom Hayley Williams promijenili su svoje planove vezane uz snimanje novog albuma

Paramore je započeo rad na svom trećem glazbenom izdanju, nasljedniku uspješnog albuma 'Riot!' iz 2007. godine, a kako je bilo već najavljeno, snimanje se trebalo održati na domaćem terenu, u Franklinu, Tennessee, odakle su članovi Paramorea. Ipak bend je odlučio otići u Kaliforniju, gdje će na novom albumu raditi s producentom Robom Cavallom, poznatom po suradnji s poznatim facama s glazbene scene poput My Chemical Romance, Green Day i Avril Lavigne

'Promijenili smo plan i odlazimo u Kaliforniju. Veselim se tome jer ćemo pobjeći i od ovog depresivnog kišovitog vremena u Franklinu. Jako smo uzbuđeni zbog toga. Bit će nam super!', napisala je Hayley (20) na svom blogu, dodajući da Paramore ulazi u studio 29.ožujka.

Iako su prvi album 'All We Know Is Falling' objavili još 2005. godine, interes medija i fanova je naglo porastao nakon što su im se pjesme 'Decode' i 'Caught Myself' našle na soundtracku tinejdžerskog filmskog hita 'Sumrak'.

Kako je Hayley ranije najavila, novi album, koji bi se u glazbenim trgovinama trebao naći do kraja ove godine, poprilično će iznenaditi fanove, jer će se razlikovati od njihovih prijašnjih glazbenih izdanja.