FRANKA BATELIĆ:

Pakiram se i odlazim u Ameriku!

14.06.2011 u 12:29

Bionic
Reading

Mlada pjevačica Franka Batelić uspjela je proći strogu audiciju za vokalne izvođače na Berklee College of Music te već početkom kolovoza putuje u Boston, gdje će ostati sljedećih godinu i pol dana

Franka priznaje da je oduvijek htjela postići nešto više, a upis na studiranje na Berklee College of Music to će joj i omogućiti.

'Karijera u nas podrazumijeva da ste u centru pažnje ne toliko zbog svog rada, nego zbog nekih, po mom mišljenju, za javnost nebitnih stvari, a meni to nije drago. Usto, tijekom boravka u Americi sjest ću sama sa sobom i na miru razmisliti što stvarno želim. Jako volim glazbu, ali ne volim veliku komercijalizaciju glazbe,' otkriva Franka u intervjuu za Jutarnji list te dodaje da je sve stavila na vagu te da misli da je dobro izabrala.

Franka je jako ponosna što je uspjela upisati Berklee College of Music, posebice zbog velike konkurencije koja ondje vlada. Osim toga, otkriva i da joj se ne sviđa što je u Hrvatsokoj percipiraju kako zgodnu mladu djevojku koja nešto pjeva i pleše.

Franka u Bostonu namjerava u Bostonu ostati godinu i pol, odnosno planira odslušati tri semestra te ondje provesti i ljeto, a otkriva da će možda ostati i dulje.