VIKTOR DRAGO:

Padnem u depresiju kad obučem nešto krivo

11.03.2010 u 12:02

Bionic
Reading

Ususret najvećoj domaćoj modnoj priredbi, Nivea Cro A Porteru, art direktor i producent događanja Viktor Drago progovorio je za Kemiju stila o tome kako izgledaju njegovi radni dani, a otkrio je i neke zanimljivosti iz privatnog života

Naš poznati kreativac Viktor Drago otkriva da nije rob mode i smatra da se svatko treba odijevati s osjećajem za vlastitu osobnost. Moda, kaže, ljude mora zadovoljavati i činiti ih sretnima, no nitko ne mora definirati svoj identitet onim kako izgleda.

'Imam pun ormar dosadne, bazične odjeće u nekoliko boja jer se nemam vremena previše baviti time. Ipak, vrlo sam sklon depresiji ako izaberem nešto krivo. Vratim se doma, presvučem i počinjem dan ispočetka', iskren je Drago.

Viktor nema mirnih dana u godini, uvijek je u poslu, a ovih se dana intenzivno bavi organizacijom Nivea Cro A Portera koji počinje 22. ožujka. Projekt je to koji živi s njim, vrlo je zahtjevan i na njemu zapravo radi cijele godine.

Osvrnuo se i na svoje djetinjstvo te prisjetio da ga je mama s četiri, pet godina upisala na klavir - bio je neposlušan i nisu ga mogli natjerati da čini nešto što nije želio pa je odmah odustao. Zatim je krenuo na zbor, što opet nije slavno završilo. Više o tome, njegovu životnom motu, pogledu na svijet glazbe, filmova… pogledajte u videoprilogu.