HANA TABAKOVIĆ

'Oženjeni muškarac me tukao pet godina'

15.01.2010 u 14:14

Bionic
Reading

Hana Tabaković prekinula je petogodišnju vezu s oženjenim muškarcem jer ju je vrijeđao, ponižavao i tukao. Iako je trenutno nesretna, shvaća da je za nju prekid novi početak

Hana Tabaković, novinarka OBN-a, došla je na promociju Simoninog albuma u Fly bar gdje je bila prilično loše raspoložena. Razlog njezinom nezadovoljstvu bio je prekid petogodišnje veze. Stvar i ne bi bila toliko tragična ako je ljubavi došao kraj, ali Hana je bila s oženjenim muškarcem koji ju je svakodnevno zlostavljao.

'Tukao me, prijetio mi, nisam smjela nositi dekoltirane majice i izlaziti s kim i gdje sam htjela, a on je, naravno, mogao sve što je poželio. Nikada nije ni pomišljao da se razvede od žene. Jako smo se posvađali jer je rekao da ide na prostitutke i prekinuli, no glavni problem bilo je zlostavljanje', rekla je voditeljica Z1 televizije tužnim glasom.

Na pitanje zašto je trpjela takvo ponašanje, i to od oženjenog muškarca koji se nije nikada planirao razvesti od supruge, Hana je odgovorila da se jako zaljubila u njega i obožavala ga u početku, no kako je vrijeme odmicalo, bio je sve posesivniji i agresivniji te joj je postalo jasno da bi trebala prekinuti veu.

'Ponekad sam čak i sebe krivila, mislila sam da nešto pogrešno radim, ali na kraju sam shvatila da je on jednostavno takav i da se na žalost nikada neće promijeniti', zaključila je Tabaković koja nije htjela otkriti identitet muškarca.
'Nije nitko poznat', dodala je.