KOJI ODABRATI?

Ovo su trenutačno najpopularniji kupaći kostimi

11.06.2015 u 13:57

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za kupaćim kostimom, ove sezone bit ćete u trendu ako odaberete jednodijelni badić, kupaći kostim s gaćicama visoka struka ili bikini načinjen od tankog pletiva

Kako je objavio Lyst, specijalizirani online portal za kupnju, upravo su navedeni modeli kupaći kostimi najprodavaniji.

U uporedbi s potrošačkim navikama prošle godine, čini se da su se kupci odlučili malo razuzdati uoči ovoga ljeta budući da će izdvojiti čak 32 posto više novca za kupaće kostime.

Jedan je od najprodavanijih modela upečatljivi šareni bikini brenda Kiini za koji treba iskeširati čak 250 funti što je oko 2.600 kuna za kojim su poludjele cure u Londonu, New Yorku, Sydneyju i Helsinkiju.

Svaki primjerak ovog bikinija živih boja ručno je izrađen i trenutačno je najtraženiji model ove sezone.

Retro stil ove je godine pa ne čudi da su najtraženiji čedniji kupaći kostimi kakvi su se nosili 60-ih s gaćicama visokog struka i konzervativnijim grudnjacima.
Prodaja kupaćih kostima sa zatvorenijim gaćicama porasla je za čak 124 posto u odnosu na prošlu godinu! Ovakve modele već su nosile trendseterice Beyonce, Rihanna i Katy Perry.

Crni jednodijelni kupaći kostimi također su vrlo in, a kako poručuju s Lysta, prosječno se za dizajnerske bikinije troši oko 113 funti (oko 1.172 kuna).

Kako sezona godišnjih odmora samo što nije počela, prodaja bikinija dramatično je porasla od 4. svibnja, a dan kad je bila u najvećem zaletu bio je 8. lipnja.