MAGNET ZA POGLEDE

Ovo su savršene cipele za posebne trenutke, a svakom stajlingu podarit će dozu glamura

03.01.2024 u 05:54

Bionic
Reading

Obožavate svoju uniformu: traperice i jednostavne topove ili košulju, a čak i taj najjednostavniji look lako možete podići na novu razinu malo odvažnijim izborom obuće. Efektne cipele sve su što vam treba za dozu glamura

Svaka dama zna da su s dobrim parom klasičnih salonki modne greške svedene na minimum, no poželite li ove sezone zablistati u određenim prigodama, i s cipelama statement izgleda to je itekako moguće.

Posljednjih sezona brojni brendovi izašli su iz uobičajenih okvira kada je dizajn cipela u pitanju. Nakon uvjerljive dominacije platformi u duhu ludih 70-ih, dostojnu konkurenciju dobile su u slingback cipelama inspiriranim modom 90-ih.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Njihove glamurozne verzije u znaku presijavajućih cirkona danas podjednako nude high end i high street brendovi, potvrđujući im status must-have obuće.

  • +7
Party cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Srebro je očekivani trend po pitanju svečanih lookova, a sada se najviše ističe na čizmama do koljena. U kombinaciji s mini suknjom ili haljinom, ovaj svjetlucavi par obuće unijet će pravu dozu glamura u svaki outfit.

Pretraživanje Googlea u potrazi za njima posljednjih tjedana poraslo je za 43 posto, stoga se s pravom može tvrditi da su srebrne čizme trendovski model ove sezone, a metalik obuća bit će hit i narednih mjeseci.

U moru šljokica i komada metalik sjaja lako se izgubiti, no postizanje dobitnog svečanog looka ostvarivo je i bez njih.

Komadi poput male crne haljine i visokih cipela klasičnog izgleda također mogu izgledati glamurozno, o čemu dovoljno svjedoči izdanje poznate holivudske plavuše Scarlett Johansson.

Osim toga, visoke cipele od vinila, brušene kože ili baršuna, lišene sjajnih detalja, nosive su i izvan blagdanske sezone, što ih čini isplativom modnom investicijom.

U kreiranju sadržaja rubrike Lifestyle izdvajamo proizvode koje smatramo kvalitetnima te koje i sami radi koristimo. Proizvode navedene u ovom članku sponzorirao je Zalando.