Za BEZVREMENSKE STAJLINGE

Ovo su komadi koje bi svaka zaljubljenica u modu morala imati u svojoj garderobi

18.02.2022 u 06:39

Bionic
Reading

Posljednje dvije godine provodili smo u udobnim trenirkama, tajicama, majicama i tenisicama, pa su modne ovisnice poželjele nešto posve drukčije

Društveni trendovi uvijek se reflektiraju i na modni svijet, a kako barem zasad izgleda, pandemija se polako stišava te su mjere ublažene u mnogim zemljama.

Iako je većina zaljubljenica u modu zadovoljno prihvatila trendove koji nalažu nošenje odjeće u skladu s načelima udobnosti, sada, kada je svijet u različitim stadijima ponovnog otvaranja, mnogi su se već zaželjeli elegantnijih modnih kombinacija.

na tjednu mode

Modna odvažnost na djelu: Pogledajte što se sve ovih dana nosi u New Yorku

Pogledaj galeriju

Kao i druge aspekte života, pandemija nas je natjerala da preispitamo svoje poimanje vrijednosti i što se tiče odjeće pa nam je u fokus došla bezvremenska garderoba, ona koja nije podložna modnim promjenama.

Ovakva tzv. capsule modna formula doduše nije ništa novo, no odličan je način za izgradnju odjevnog 'kostura' koji čine temeljni komadi pomoću kojih ćemo graditi svoju modnu priču i uvijek biti savršeno odjeveni u svakoj prigodi.

  • +6
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Basic komadi poput npr. uredskog kroja hlača, savršeno skrojene bijele košulje, traperica koje ističu adute, crnog sakoa ili kaputa koji savršeno pristaje, fundamentalni su odjevni predmeti uz pomoću kojih ćemo uvijek sjajno izgledati, a prednost im je i to što se jednostavno kombiniraju.

Dakle ako ste i vi odlučili uvesti reda u svoju garderobu, nećete pogriješiti basic komadima klasičnog stila jer se jednostavno i lako nadopunjuju.

Evo koje bi komade svaka zaljubljenica u modu trebala imati u ormaru:

Prugasti džemper

Bijela košulja

Svijetlosmeđi baloner

Elegantne mokasinke

Klasične traperice

Mala crna haljina

Bezvremenske sunčane naočale

Balerinke

Crni sako

Bijele tenisice

Uredske hlače

Mala bijela haljina

Univerzalna torba za svaki dan