ŠTO SE NOSI

Ovo su kaputi bez kojih nećete moći ove jeseni

08.09.2015 u 08:23

Bionic
Reading

Iako su hladni dani još daleko, vjerujemo da zaljubljenice u modu itekako zanima kakvi će se modeli ogrtača, kaputa i toplijih jakni nositi ove jeseni

Nema ništa bolje nego se na vrijeme pripremiti za dolazak jeseni s kakvim trendi komadom odjeće za nadolazeću sezonu.

Ono što će se nositi krojevi su s dvostrukim kopčanjem, kaputi načinjeni od tvida ili sličnih tkanina, ogrtači ili kaputi kariranih uzoraka, kaputi od umjetnog krzna živih boja, krojevi nadahnuti muškom modom…

Što predlažu modni stručnjaci za ovu jesen, otkriva WhoWhatWear.com


Kaputi od umjetnog krzna vratili su se u velikom stilu

Olivia Kim
iz Nordstroma preporučuje za ovu jesen upravo kapute od umjetnog krzna živih boja i kaputi koju su nadahnuti muškim krojevima bez obzira na to jesu li predimenzionirani ili lijepo prate liniju tijela, piše WhoWhatWear.com. Ljubiteljicama klasične crne sigurno se neće svidjeti njezin savjet da tu boju zamijene s tamnoplavom ili maslinastozelenom!

Lauren Edelstein (Shopbop) kaže da se jako veseli jeseni samo zbog oversized kaputa!


Elegantni kaputi s dvostrukim kopčanjem ovosezonski su hit

Modna urednica Allanah Sparks oduševljena je velikim povratkom kaputa s dvostrukim kopčanjem, osobito ako su dulji i s velikim gumbima koji unose poseban šarm. 'Sviđaju mi se i kaputi načinjeni od engleskih tradicionalnih tkanina', rekla je.

Pozornost Leile Yavari (stylebop.com) privukli su elegantni kaputi iz kolekcije Alexandera McQueena. 'Veseli me to što je u svoju kolekciju uvrstio ženstvene modele koji ističu struk. Već se vidim u takvom kaputu ispod kojeg nosim toplu dolčevitu od kašmira i u čizmama iznad koljena', kaže Yavari kojoj se nimalo ne sviđaju kaputi inspirirani techno sportskim stilom.

Ove jeseni nećete pogriješiti ni s kaputom od mekih vunenih tkanina