ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Ovo nije razdoblje za usputne flertove: Venera u Jarcu poziva na ozbiljnost i odgovornost u ljubavi

14.11.2021 u 07:57

Bionic
Reading

Vladarica ljubavi, odnosa i tjelesnih užitaka, Venera je 5. studenog iz pustolovnog i razigranog Strijelca ušla u znak suzdržanog i racionalnog Jarca. Dok je boraveći u Strijelcu poticala na zabavu i slobodoumne veze, u Jarcu poziva na ozbiljnost i stavlja naglasak na predanost partneru i pitanja praktične naravi

Venera u Jarcu ne pogoduje ljubavima na prvi pogled, ludim provodima i avanturama na jednu noć. Više polaže na razum nego na osjećaje i budi želju za stabilnim odnosima s pouzdanim ljudima. Navodi vas na pitanje što bi bilo najbolje za vas. To će naročito doći do izražaja od 19. prosinca do 9. siječnja, kad se bude kretala retrogradno. Oni koji se nalaze u nedefiniranim ili ljubavničkim odnosima bit će siti nesigurnosti i neizvjesnosti. Ne pokaže li druga strana volju da promijeni stvari, završit će tu priču i krenuti dalje.

Ovo nije razdoblje za usputne flertove, nego za započinjanje ozbiljne veze u kojoj će romantika pasti u drugi plan. Samce će privlačiti ambiciozni, uspješni i talentirani kandidati. Prije negoli se u nešto upuste, manje će se povoditi za emocionalnim porivima, a više fokusirati na pragmatična pitanja. Razmišljat će može li im ta osoba pružiti oslonac i hoće li s njom ostavljati dobru sliku u javnosti, a ne koliko se s njom dobro mogu zabaviti. Odnosi s poslovnim partnerima, suradnicima i nadređenima mogu se idućih tjedana znatno poboljšati posvetite li se radu na zajedničkom cilju.

Odgovornost, pouzdanost i inicijativa osobine su koje vam mogu donijeti napredak na profesionalnom, pa time i na financijskom planu. Tražite li posao ili ga želite promijeniti, pokažite potencijalnom poslodavcu da ste ozbiljni i dokažite da možete doprinijeti poslovanju. Puki šarm i pošalice neće vam pomoći. Ovim Venerinim tranzitom kroz Jarca, koji će trajati do 6. ožujka, najviše će se okoristiti Jarci, Ribe, Bikovi, Djevice i Škorpioni.