EFEKTNOG DIZAJNA

Kao stvorena za svečane prigode: Ova Zarina suknja podići će i najobičniji look

09.05.2023 u 15:08

Bionic
Reading

Na Zarine police stigla je suknja visokog struka koja se savršeno prilagođava svakoj silueti i osigurava udobnost bez žrtvovanja elegancije, a njezin efektan dizajn čini ju idealnom za novu sezonu svečanih prigoda

S dolaskom proljeća počela je i nova sezona vjenčanja, krštenja, pričesti te ostalih svečanih prigoda koje zahtijevaju sofisticiranije stajlinge. Ove godine već su se iskristalizirali brojni uzbudljivi trendovi, poput pastelnih tonova istaknutih na odjeći, cvjetnih printeva ili detalje od perli i čipke koji su idealan detalj svakog svečanog looka.

Prozirne tkanine i volani također će biti trendovska opcija za one koji ne žele proći nezapaženo u sezoni svečanih prigoda, a odličan izbor su i elegantne verzije dugih suknji kakve posljednjih tjedana ne prestaju stizati na police trgovina.

Ovaj tip komada unosi eleganciju i sofisticiranost u svaki 'look'. Savršene za formalne događaje i pokazivanje profinjenog i originalnog stila kada poželite napraviti odmak od nošenja haljina. Osim toga, vrlo su svestrane i lako su prilagodljive različitim tipovima tijela i stilu kada je odijevanje u pitanju.

  • +18
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Mogu se kombinirati s bluzama, majicama, jaknama i dodacima za stvaranje jedinstvenih stajlinga prilagođenih svakoj prilici. Uz svestranost, još jedna prednost dugih suknji je to što su vrlo udobne. Za razliku od kratkih haljina, duge suknje omogućuju slobodnije kretanje i bez brige o mogućim 'nesrećama' prilikom sjedenja ili plesanja.

Kako biste s dugom suknjom postigli savršen izgled gošće, važno je prije svega odabrati model prema vrsti događanja i ustaljenom 'dress codeu'. Ako se radi o večernjem vjenčanju, duga suknja s šljokicama ili detaljima od perli bit će dobra opcija. Ako je pričest, glatka suknja pastelnih tonova bit će uspješnija. Drugi aspekt koji treba uzeti u obzir je izbor gornjeg dijela. Idealno bi bilo odabrati odjevni predmet koji je u kontrastu sa suknjom po boji ili uzorku kako biste postigli uravnotežen i skladan učinak. Što se tiče cipela, možete ih kombinirati s visokim potpeticama za onu 'extra' visinu koja dodaje eleganciju i stilizira figuru ili se možete odlučiti za ravne sandale ako tražite nešto udobno i ležernije.

Zarina suknja u duginim bojama

Duge suknje izvrsna su opcija za uzvanike na vjenčanju, krštenju i pričesti ove sezone, a ukoliko tražite jednu za sljedeću proslavu, među Zarinim novitetima već smo locirali jednu koja je jednostavno spektakularna. Riječ je o dugoj suknji visokog struka s elastičnim strukom i plisiranim dizajnom. Njezina posebnost prvenstveno leži u prekrasnom 'tie dye' printu u pastelnim tonovima, a u prodaji se nalazi po cijeni od 39, 95 EUR.

Najsvestranija opcija koju možete odabrati na sofisticiranim događanjima kao gost ili istaknuti u casual stajlinzima, s jednostavnom majicom i 'sportskijim' komadima.