BOHO CHIC

Ova verzija balerinki možda nije za svakoga, ali svakako izgledaju zanimljivo

11.05.2023 u 07:45

Heklane balerinke s potpisom Zara Home

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Fokusiran na prodaju tekstila, ukrasa, rasvjete i namještaja za dom, brend Zara Home nerijetko iznenadi efektnim modnim komadima kao što su ove heklane balerinke, u jeku njihove najveće popularnosti na modnoj sceni

Jedan od najvažnijih modnih povratka sezone svakako bilježe balerinke. Na modnim pistama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu ove cipele mogle su se vidjeti u svim važnijim kolekcijama i verzijama - od razigranih pa sve do minimalističkih koje izgledom odgovaraju hit estetici ‘tihog luskuza’.

Kao i u slučaju brojnih trendova, popularni lanci trgovina uličnom modom promptno su reagirali na prizore s pisti u svjetskim prijestolnicama mode, ponudu obogativši raznolikim modelima balerinki, za svačiji ukus i stil.

Na trend balerinki, pomalo neočekivano, odlučio je odgovoriti i Zara Home, među brojne komade za dom uvrstivši nekolko modela heklanih balerinki.

Cijela Inditex grupacija sve više je posvećena izradi komada koji evociraju stare zanate, a posebno u Zara Homeu, gdje se odjevni predmeti i obuća ne proizvode u tako velikim količinama kao u drugim brendovima grupacije, te se iz tog razloga mogu usredotočiti na izradu jedinstvenih komada, u limitiranoj seriji, ručno izrađenih i potpuno dizajniranih da postanu gotovo kolekcionarskim predmetom.

  • +23
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

U tu kategoriju svakako se uklapaju ove ručno heklane balerinke koje će izgledati nevjerojatno dobro u paru s bijelim trapericama ili hlačama, dugim i midi suknjama, eteričnim haljinama, kratkim hlačama ili prozračnim komadima od lana u ljetnim mjesecima a cijena im se, ovisno o modelu, kreće od 49 do 80 EUR.