španjolski brend

Ovo ljeto posebnu pozornost traži vaša koža, evo kako ju zaštititi

20.07.2023 u 16:31

Bionic
Reading

Osim što tijekom ljetnih mjeseci ne smijemo zaboraviti na unos tekućine, moramo njegovati i kožu koja je pod opasnim udarom sunca. Na hrvatskom je tržištu dostupan i najprodavaniji španjolski dermatološki brend, a mogao bi osvojiti i vas

Svakog se ljeta naglašava koliko je važno posvetiti pozornost koži i zaštititi ju od štetnog djelovanja sunca. Pri svakom izlaganju suncu, potrebno je nanijeti sredstvo koje će kožu zaštititi, a odsad je na tržištu dostupan i španjolski brend koji je stekao status najprodavanijeg.

Najprodavaniji španjolski dermatološki brend

Predstavljamo vam ISDIN - najprodavaniji španjolski dermatološki brend kojeg obožavaju farmaceuti, dermatolozi i brojne poznate osobe (Leo Messi, Richard Branson...) Najprodavaniji i najnagrađivaniji proizvod za zaštitu kože lica - ISDIN Fusion Water SPF 50 i najšareniji proizvod za zaštitu kože od sunca za tijelo - ISDIN Hydrolotion SPF 50, pružit će vam savršenu zaštitu tijekom svih aktivnosti na suncu.

Revolucionarna SPF zaštita

ISDIN Fusion Water SPF 50 je revolucionarni proizvod koji kombinira visoku razinu zaštite sa svilenkastom teksturom koja se brzo upija u kožu. Ova ultra-lagana formula pruža trenutnu hidrataciju i osigurava mat završetak, idealan za one koji žele izbjeći masni izgled. Fusion Water SPF 50 štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UVA i UVB zrakama te pomaže u prevenciji fotostarenja.

ISDIN Hydrolotion SPF 50 za tijelo, izvanredan je proizvod koji će uz visoku zaštitu od sunca koži pružiti hidrataciju i detoksikaciju. Proizvod ima dvije faze koje je potrebno dobro protresti, a formuliran je za sve tipove kože, kao osjetljivu i atopičnu kožu te je posebno formuliran za suhu i osjetljivu kožu.

Nemojte zanemariti važnost SPF-a

Nemojte zanemariti važnost SPF-a i zaštitite svoju kožu od sunčevih zraka koje su prisutne tijekom cijele godine, a posebno tijekom ljeta.