DOBRA SU INVESTICIJA

Ove klasične sandale uvijek izgledaju skuplje nego što jesu

15.07.2023 u 15:45

Bionic
Reading

Trendovi dolaze i odlaze, ali dobro je poznato modno pravilo kako u neke komade doista vrijedi investirati nešto više novca jer ćemo ih sigurno moći godinama nositi

Iako je posljednjih nekoliko godina naglasak na vedrijim bojama, pa čak i kad se radi o obuća, mnogi će se najradije odlučiti za vječnu crnu jer se jednostavno i lako kombinira.

Razlog tome je posve jasan i logičan - svestranost, a odlično se kombiniraju baš sa svime što imate u garderobi za razliku od drugih boja. Primjerice crne sandale će npr. svakom stajlingu pa čak i nekom u bijeloj ili veselim tonovima ružičaste dati dobrodošlu edgy vibru. Ove sezone nametnulo se nekoliko modela ljetne obuće koji su pun pogodak i izgledaju fantastično bilo da ih kombinirate s ljetnim lepršavim hlačama, haljinama, suknjama...

  • +15
Sandale koje izgledaju skuplje nego što jesu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Trendi mule natikače, tzv. ribarski modeli, sandale na čičak, elegantni modeli s remenčićima ili natikače u crnoj boji spasit će vas u svakoj situaciji jer izgledaju cool i mladenački, a vrlo su udobne.

  • +5
Jennifer Lawrence u chic mule natikačama Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Velike su ovogodišnje modne povratnice tzv. ribarske sandale koje su dobile svoj novi chic izgled ponajviše zahvaljujući brendu The Row... U svakom slučaju pri izboru vodite računa o materijalu od kojih je obuća izrađena i njihovoj udobnosti.

Evo kojih sedam modela svestranih ljetnih sandala će vas riješiti ovogodišnjih modnih dvojbi, a izgledaju puno skuplje nego što jesu:

Elegantne japanke

Sandale s remenčićima

Mule natikače

Sportske sandale na čičak

Ribarske sandale

Natikače ravnih potpata

Sandale koje se vežu oko gležnja