VRIJEME JE ZA BUNDE

Ovo je najtopliji zimski komad, a obožavaju ga street style zvijezde

23.12.2022 u 15:25

Bionic
Reading

Iznimno udobni, ali i elegantni, kaputi od umjetnog krzna u hladnoj sezoni pokazali su se omiljenim odabirom. U pregršt verzija i ove sezone dominiraju ponudom dizajnerskih i high street brendova, kao i stajlinzima brojnih ljubiteljica mode

Dana 21. prosinca službeno je započela nova zimska sezona, pa ima li boljeg načina da ju proslavite od uskakanja u fantastičnu bundu od umjetnog krzna? Ako su vam potrebni dodatni dokazi za nošenje ovih toplih kaputa (a možda i smjernice za stiliziranje), inspirativni stajlinzi street style zvijezdi stižu kao naručeni.

Samo prošli tjedan modna miljenica Hailey Bieber prošetala je u inspirativnom stajlingu s kaputom od umjetnog krzna u glavnoj ulozi. S potpisom španjolskog Manga, maksi kaput crne boje stilizirala je malom crnom haljinom i dodacima brenda Saint Laurent, uz prozirne najlonke za dodatan sloj topline.

Izbor ovih krznenih i toplih opravica uistinu je velik, stoga se postavlja pitanje kako odabrati odgovarajući model i na koji ga način skombinirati. Krzneni kaputi i ove su sezone moderni, a možete ih pronaći u standardnoj crnoj, bijeloj i smeđoj boji. Za one odvažnije, tu su inačice u živopisnim bojama poput ljubičaste, narančaste ili zelene.

  • +3
Kaputi od eko krzna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kaputi čija dužina seže do bedara pravi su odabir ako želite postići klasičan i elegantan izgled. Kapute srednje dužine možete pronaći s tričetvrt rukavima i na taj način pokazati rukave svoje bluze ili veste. Za one željne dodatne doze elegancije, kaput srednje dužine upotpunite s dužim rukavicama.

Kratki kaputi izbor su mnogih dama. Osim što odlično izgledaju u kombinaciji s dugim suknjama, haljinama i visokim čizmama, ovakvim tipom kaputa najlakše ćete odigrati na kartu slojevita odijevanja.