LASKAVE I CHIC

Ovo je model traperica koji najbolje izgleda uz kultne tenisice stare više od 100 godina

04.01.2023 u 11:23

Bionic
Reading

Sad već nije nikakva novost to da su pripijeni modeli traperica otišli u zasluženu modnu mirovinu te da su ponovno hit udobnije varijante koje odlikuju široke nogavice i uglavnom visoki struk

Skinny traperice fashionistice su već pospremile na dno ormara napravivši mjesta za puno udobnije modele koji su preplavili gradske ulice i instagramske profile zaljubljenica u modu.

Radi se o ponovnoj popularnosti trenda iz 90-ih koji pristaje svima i čini figuru vitkijom, što ih čini itekako poželjnima.

  • +14
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pa ako vam se sviđaju takvi modeli, najbolje je investirati u varijante s visokim strukom koje imaju i veliku prednost - čine nas mršavijima te izvrsno pristaju svakom obliku tijela.

Trendseterice poput Kaije Gerber, Belle i Gigi Hadid i Hailey Bieber ovakve traperice rado nose u brojnim prigodama, a ako ste dvojili s kakvim tenisicama ih kombinirati, odgovor nije težak - s legendarnim Conversovim modelom Chuck Taylor All Star, poznatijim i kao 'starke'.

ŠETNJA SA STILOM

One su pravi modni klasik: Ove 100 godina stare tenisice uvijek su dobar izbor za ležerne i udobne stajlinge

Pogledaj galeriju

Francuskinje, čijih se chic kombinacija jednostavno ne možemo zasititi, naprosto obožavaju taj spoj koji uvijek izgleda mladenački.

Kultne tenisice prepoznatljivog izgleda, koje su svoj sadašnji izgled dobile prije 100 godina, s vremenom su postale modni klasik koji rado nose i mnoge poznate zaljubljenice u modu, među kojima su Diane Keaton, Lucy Hale, Diane Kruger, Jessica Alba...

Ova šarmantna kombinacija osvojila je i Saru Carbonero, poznatu španjolsku novinarku koja je za svoj cool look dobila samo pohvale potvrđujući staro modno pravilo da ne možete nikad pogriješiti s tri klasika: dobrim trapericama koje stoje kao salivene, bijelom košuljom udobnog kroja i legendarnim tenisicama koje i danas uživaju kultni status.